SPUMĂ DE SOMON AFUMAT

Spumă de somon afumat

Pentru 6 persoane

Ingrediente:

  • 300  g somon afumat
  • 1 avocado
  • 20 cl brânză albă (Covalact)
  • 20 cl brânză cu usturoi
  • 1/2 lămâie
  • 2-3 cepe verzi (cât mai mici)
  • sare, piper

Mod de preparare:

Amestecați bine cele 2 sortimente de brânza, într-un castron. Împărțiți preparatul în două.

Mixați fin somonul afumat. Adăugați jumătate din brânză, sucul de la 1/2 lămâie, sarea și piperul și mai mixați puțin. Mărunțiți ceapa verde și amestecați-o cu compoziția.

Separat, striviți cu o furculiță pulpa de avocado, turnați putin suc de lămâie să nu se oxideze. Asezonați cu sare și piper. Decorați cu bucățele de somon, ceapă verde, icre roșii, etc. Păstrați totul la rece.

Pregătiți 6 pahare, și repartizați în ele, un strat de avocado, un strat de somon și la urmă pasta de brânză. Puneți totul la rece până în momentul servirii.

 Secretul meu : După ce am strivit avocado, până când îl aranjez în pahare, las sâmburele în compoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *