OUĂ SURPRIZĂ

OUĂ SURPRIZĂ

(Pentru 6 persoane)

   Ingrediente:

  • 6 ouă proaspete
  • 7 lingurițe de caviar (de icre roșii,  icre de știucă sau creveți mărunțiți)
  • Piper din râșnița

   Mod de preparare:

Fierbeți ouăle 3 minute în apă.   Stingeți focul și mai lăsați-le încă 3 minute în apa în care au fiert.

Tăiați partea de sus a cochiliei cu o foarfecă,  după  care cu o linguriță, scoateți gălbenușele. Ele trebuie să fie moi. Puneți-le într-un castronaș.

Scoateți și albușurile cu grijă, să nu spargeți coaja și puneți-le pe o farfurie.  Când s-au răcit, striviți albușurile  cu o furculiță și amestecați cu gălbenușele.

Adăugați ouălor 6 lingurițe de caviar, de icre roșii, icre de știucă sau  creveți mici de cocktail.  Piperați cu piper din râșniță și potriviți de sare, dacă este necesar.

Umpleți cojile goale cu acest amestec, iar deasupra presărați câteva boabe de caviar, de icre roșii, de icre de știucă sau de creveți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *